Rett før påske ble det avgjort at Ole Birger Lien blir Setesdal Folkehøgskoles første rektor. Skolen har oppstart til høsten og har linjetilbud til aktive utøvere innenfor motorsport.Av: Mona Forsnes

På motorsportforbundets nettsider kan vi lese at:

I fleire år har Valle kommune og Norges Motorsportforbund jobba med å opprette ein heilt ny og spesiell folkehøgskule. Skulen startar opp til hausten og har linjetilbod til aktive utøvarar i motorsporten og dette er eit tilbod ingen andre folkehøgskular i Norden kan gi.

Rett før påske vart det avgjort at Ole Birger Lien er Setesdal folkehøgskule sin første rektor. Ole Birger viser stor arbeidskapasitet i den jobben han har hatt og denne innsatsen er vi sikre på at kan overførast til hans nye jobb. I tillegg er han godt formelt kvalifisert og har stor interesse for at denne skulen skal bli ein god stad å vere for elevane som kjem til Setesdal folkehøgskule. Styret for folkehøgskulen ønskjer Ole Birger lykke til og gleder seg til å sjå oppstart og korleis denne skulen kan vere noko nytt i lokalsamfunnet og i folkehøgskuletradisjonen.

Er sikkert mange talenter som får boltre seg i det kommende året og forhåpentligvis blir dette et flott tiltak for å rekruttere nye jenter og gutter.

Kilde: motorsportforbundet.no

Facebook-kommentar

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Kontaktinfo

BikePort AS
Postboks 21
7560 Vikhammer
Tlf: +47 92082072
E-post: post@bikeport.no

Følg oss