Rote 66 turneen får oppmerksomhet

Del:

Norgesturneen «Norge på Langs på 66 timer» (effektiv kjøretid) får en voldsom medie-oppmerksomhet fra de største aviser, radio og TV-kanaler i Norge på deres ferd fra Lindesnes til Nordkapp 12.juli til 3.august.
Av; Mona Forsnes

Signingsferden for å oppfordre alle nordmenn med førerkort til å bli Route 66-eventyrere, er arrangert av www.route66usa.info for å feire at de nå er den eneste Route 66 arrangør i Norge som er godkjent av Harley-Davidson.

Hittil har de vært på riksdekkende TV på NRK to ganger («verdens største Route 66 skilt på Trysil 6,66 meter høyt» og «Norge på langs på 66 timer»), samt hatt førstesideoppslag og helsides-oppslag i papiravisene samt på nettavisene i følgende presse-organ:

NRK TV og radio, riks og distriktsnyheter, Fædrelandsvennen, fvn.no, Stavanger Aftenblad, aftenbladet.n

o, Rogalands Avis, (papir og nett), Østlendingen (hele førstesiden i en avis, samt i tre andre utgaver), diverse mindre lokalaviser, Bergensavisen (ba.no), NRK Hordaland, NRK
Hedmark og Oppland. Vi har også hatt helsiden oppslag i AUTOFIL, BIKEog nå også i Bikeport.

Turen går videre til Sunndalsøra (Gjæra Gjøra Festivalen), Molde, (Molde Jazz) Trondheim, Mo i Rana, Ballangen, Lofoten og Nordkapp (siste etappe i samarbeid med Harley-Davidsons internasjonale treff).

På hvert stoppested i de større byene arrangerer de i samarbeid med EGON konkurransen «SAKEN ER BIFF – på 2,2 kilo». Dette er den norske versjonen av den verdensberømte biffen på 2,2 kilo fra Texas i USA.

Har du lyst til å vite mer kan du jo sjekke litt nærmere på sidene deres.

zp8497586rq

Comments Closed