Rudskogen Blir klar til sesongstart 2013

Rudskogen-utbygging-14

 

nettsiden til Rudskogen ser vi at arbeidet er i gang med sving T9 slik at den kan oppfyller kravene for b-lisens.

 

Daglig leder i Rakkestad Motorpark, Per Sunde forteller:

 

– Vi gjør nå arbeidene i tråd med kravene det europeiske motorsykkelforbundet (FIM Europa) har bemerket for å oppfylle b-lisens på Rudskogen Motorsenter. Rudskogen Motorsenter skal ha en ny baneinspeksjon før sesongen. Rudskogen har anmodet til NMF om en baneinspeksjon etter 1. mai, og en b-lisens skal være på plass før sesongstart 2013.

 

Rudskogen-utbygging-16

 

I alt vil autovernet bli flyttet ut ca 13 meter. Per Sunde forteller at utbyggingen av T9 er det første steget mot å få a-lisens i FIM Europa.

 

Rudskogen-utbygging-15

 

– Arbeidet vi gjør i T9 gjøres i nært samarbeid med Borg MC-klubb som stiller frivillige til å bistå arbeidet. Når alt dette er klart kan vi kjøre om NM-tittelen og kongepokal under Rudskogen Motorfestival 15. – 16. september, forteller Per Sunde, som roser MC-klubben for arbeidet de bidrar med.

 

Facebook siden til Rudskogen er det også bilder av arbeidet med å sette opp 16 PIT-garasjer som skal stå klare til våren. Ny nettstasjon skal opp samtidig med garasjene og stå klar til sesongen starter og de lover nok strøm til alle.

 

Rudskogen-utbygging-17

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss