Victory Motorcycles jobber hardt i å markedsføre sine sykler og som en del av markedsføringen, har de nå inngått et samarbeid med Sweden Rock Festival som går av stabelen i juni.

 

De vil levere en On-of-a-kind High Ball-motorsykkel til årets festival (5-8. juni) som er i Sölvesborg, Sverige. Under festivalen vil flere ”store” artister gi sin signatur, før den blir sendt på turne i sommersesongen, før den blir solgt på auksjon.

 

Terje Aspmo, en velrenommert svensk air-brush artist er den som skal utføre motivlakkeringen og starter allerede å jobbe med den under MC-messen i Stockholm nå i januar.

 

Fra før har Victory opprettet kontakt med gruppen Motorhead og undertegnende var selv tilstede ved pressekonferansen, der syklene ble presentert sammen med gutta i bandet.

 

Sweden Rock Festival er en internasjonalt kjent hardrockfestival og holder på fire dager i strekk. De har en kapasitet til 30 000 besøkende med populære artister slik som Kiss, Status Quo, Europe, Rush og Accept. Festivalen har vært utsolgt de siste årene.

 

Avduking av den unike sykkelen vil skje under Sweden Rock Festival 6. juni.

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss