Sesongens siste motoGP

Del:

Denne helgen går sesongens siste motoGP-runde på Valencia. Rossi er allerede klar som vinner av årets serie, men det er fortsatt spenning knyttet til hvem som tar de tre neste plassene.

Før helgen har Lorenzo grep om andreplassen, Stoner  tredje og Pedrosa  ligger på fjerde. Men som mange vet kan det meste skje i RoadRacing og det er ikke umulig at den endelige resultatlisten blir annerledes.

det er 25 poeng som skiller andre fra tredjeplassen. Dersom Lorenzo skulle stå uten poeng i morgendagens løp og Stoner vinne vil de være à poeng. Pesrosa ligger 11 poeng bak Stoner igjen som da kan knipe tredjeplassen dersom Stoner har en dårlig dag på jobb.

Stoner har imidlertid vist seg svært sterk etter at han kom tilbake fra sykeperioden sin. Lorenzo har hatt en tendens til å gjøre merkelige krasj og være til dels uheldig, men han vil nok safe inn en trygg andreplass i serien.

Under trening så langt denne helgen har Stoner vært den raskeste med Lorezo og Pedrosa hakk i hæl. Rossi har så langt vært noe blek og har fjerde beste treningstid så langt.

SuperBike-vinner Spies er og på plass for å kjøre denne helgen i hans debut i motoGP. Neste år er han fast inventar i Tech3-temaet til Yamaha.

Vi tror derfor at resultatlisten etter helgen vil bli den samme etter endt løp i morgen.

Så blir det en lang vinter uten nye løp før sesongen starter igjen i april.

Comments Closed