Foto: DMWmedia.no

Foto: DMWmedia.no

 

Suzuki-fører Carl Berthelsen er klar for ny løpshelg på finske Alastaro.

 

Pressemelding fra Team Suzuki Norway ved Carl Berthelsen

 

Denne helgen kjøres andre runde av det nordiske mesterskapet i roadracing på Finske banen Alastaro. Superbike-fører Carl Berthelsen skal gi alt og håper på nye topplasseringer på den finske banen.

 

– Jeg gleder meg veldig mye til å kjøre på denne banen. Sykkel, team og utstyr fungerer utrolig bra om dagen, så jeg tror dette skal bli en veldig god helg for oss, sier Berthelsen på telefon fra Finland.

 

Carl Berthelsen kommer rett fra en første og en tredjeplass i norgesmesterskapet på Rudskogen Motorsenter som ble kjørt for 14 dager siden.

 

– Jeg har hatt en veldig god start på årets sesong. Fra den første runden i Nordisk har vi med oss en tredje og en sjuendeplass og vi ligger på femteplass i mesterskapet med 24 poeng, sier han.

Foto: TSN

Foto: TSN

 

 

Vanskelig i Finland

Team Suzuki Norway-føreren vet det kan bli tøft å vinne løp på finnenes hjemmebane.

 

–  Historien sier at finnene er meget raske på hjemmebane. Det blir de helt sikkert denne helgen også. Vi kjører for en topplassering, og vi er godt fornøyd med topp 5 plassering i begge løp, forteller han.  Alastaro Circuit ligger i Loimaa. Banen er på 3000 meter, og er en bane Berthelsen liker godt.

 

– Jeg synes banen er morosam og krevende. Den inneholder noen tekniske partier, men også noen raske partier, forklarer han. Banen blir også brukt til både dragracing og lastebil kjøring.

 

– Det er utfordrende å kjøre på den, men det skal jeg takle, sier han.

 

Team kompis til Berthelsen i Team Suzuki Norway, Remi Aukland er også på plass i Finland for å kjøre i klassen Superstock 600. Aukland kjørte meget sterk på Rudskogen for 14 dager siden, og håper på et godt resultat på Alastaro.

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss