order cheap cialis online

oads/2012/12/Bensin-Kort-Rabatt-3.jpg» alt=»» width=»474″ height=»318″ />

 

De fleste av oss kjører et eller annet kjøretøy året rundt og drivstoff er derfor en nødvendighet men med fordelskort kan du spare noen ører her og de, noe ingen har noe i mot, når man først må ut på hjul.

 

I følge tall fra Statistisk sentralbyrå har den gjennomsnittlige prisen for bensin har ligget på 14.84 og var på sitt høyeste i april måned i år med 15.45.

 

Rabattavtaler

Det finnes et utall av varianter med rabattavtaler og kort og det er fort gjort å ”kjøre seg bort” i de forskjellige utgavene av tilbud som eksisterer. Men det er noen kort som peker seg bedre ut enn andre.

 

NAF på topp

For tiden er det NAF som kommer best ut siden de har en kampanje gående på gang når de nå lanserer sitt nye kort som er NAF Xtra (Visa). Totalt overstiger samlet rabatt en krone (1.-) med en drivstoffpris på over 14,30 kroner (øre–rabatt trekkes før prosent–rabatt).

 

Kortet gir deg 5 prosent avslag på pumpeprisene til alle bensinstasjonskjedene frem til 1. mars 2013. Fyller du i tillegg på en Statoilstasjon, får du ytterligere 30 øre i avslag.

 

Allround-kort

Med allround–kort menes de rabattkortene som gir deg en fast prosentrabatt på alle bensinstasjoner, uavhengig av kjedetilknytning. Jo høyere pris, desto større rabatt, og motsatt. Merk at de fleste har en øvre grense for hvor mye rabatt du kan oppnå i løpet av ett år (for de som kjører mye).

 

Kort til bestemte kjeder

Disse kortene gir deg en fast kronerabatt per liter drivstoff du fyller. Når prisene går opp vil du derfor få mindre rabatt målt i prosent og motsatt ved fallende priser.

 

DINE PENGER har laget tabeller som gir deg oversikt over de beste kortene.

 

 

 

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss