Stinius imponerte

Del:

I helga var det NM runde på Rudskogen og igjen imponerte Stinius (12 år)på banen. Borg MC Klubb var arrangør.Av: Mona Forsnes

I Norge kjører Stinius egentlig bare i klassen 125 JR, men han insisterte på å kjøre også i klassen 125 GP som er senior klassen, og dermed ble det en tøff fysisk og mental helg for 12 åringen, med doble løp og kvalifiseringer både lørdag og søndag. Totalt kjørte han over 175 runder i løpet av helgen, noe som tilsvarer hele 35 mil!
Målsetningen i forkant av denne løpshelgen var å komme på pallen i alle løp.

Og det klarte han til de grader!

2 x 1 PL i klassen 125 JR, og 2 x 2 PL i klassen 125 GP.

Plasseringene sier jo mye, men rundetidene han presterte sier enda mer: Stinius var nede på rundetider på 1.02, og det er rundetider som de voksne gutta må ta i skikkelig for å matche!
Kompis Joakim Gulliksen (21år) fra Solør MC klubb og Toten vant 125 GP racet foran Stinius, og som Joakim selv uttalte til Stinius etter lørdagens løp: Det er utrolig rundetider du presterer Stinius Jeg må skjerpe meg for å kjøre fra deg!

Men når sant skal sies så vant Joakim relativt klart, da Stinius selvfølgelig fortsatt har mye å lære, og spesielt på det å kjøre jevne rundetider et helt race.

Kommende helg er det igjen nytt løp. Da er det Solør MC Klubb som arrangerer Norgescup runde på Våler i Hedmark. Nærmere bestemt på Norsk Trafikksenter sitt baneanlegg.

Sett av tid til å se på en ny runde med masse flott kjøring.

Vi gratulerer og gir han tommelen opp.

StiniusVikingRacing-NM-1_1275893414_1275893465.jpg

Foto: Jon Fredheim

Kilde: Stinius Viking Racing

Comments Closed