StiniusVikingEJC2-2013-1

 

Etter en veldig god start på den italienske Monza-banen, ble roadracer Stinius Viking Ødegårds (15) påkjørt av en av motstanderne.

 

World Superbike-sirkuset var denne helgen kommet til historiske Monza i Italia, og Stinius Viking, som kjører i talentklassen European Junior Cup, hadde gjennom trening og kvalifisering forbedret sine rundetider kontinuerlig gjennom helgen. Han hadde håp om å gjøre et godt løp og klatre fra sitt 17. startspor og inn blant de 15 som får poeng.

 

Torpedert
Fetsundgutten gjorde en formidabel start og var inne i første sving som 5. eller 6. mann. Dessverre ble han regelrett torpedert inn i siden av en annen fører som kom bakfra, og krasjet ut i grusen. Løpet var allerede ødelagt, men han kom seg på banen igjen og kjørte hederlig til målflagget med en motorsykkel som hadde både styre og fothvilere som pekte i alle retninger.

 

Stinius Viking Ødegård – 28. plass:
– Jeg er fornøyd med kjøringen og fornøyd med starten, men var uheldig og ble truffet av en annen rett i siden. Sånt skjer, men uansett kjedelig. Jeg havna mellom kåpa og dekket på sykkelen til en annen fører ved siden av, så jeg har litt vondt i ryggen nå, men det går over.

 

Jeg vil også gjerne få takke alle som følger med hjemmefra, og alle mine samarbeidspartnere som gjør det mulig for meg å leve guttedrømmen!

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss