Sturla Fagerhaug sitter på gjerdet nå i vinter i påvente på at en sponsor skal hjelpe til med de siste 800 000 kronene han mangler. Han har tidligere nevnt at han ønsker å konkurrere ”i noe”, om sponsorer ikke kommer til unnsetning og halvt i spøk? er det mulig han konvertere til snowboard.

Sesongen i fjor ble finansiert ved hjelp av noen sponsormidler, men i all hovedsak ved hjelp av oppsparte midler. I tillegg kom stipend fra Olympiatoppen og Norges Motorsportforbund.

Men, i mellomtiden er han med på å kose seg i snøen sammen med kompiser. Han har nå blitt spurt om å bli med i konkurransen Red Bull Sparkstøtting, noe han har takket ja til sammen med kompisen Mikkel Sundland Karlsstrøm fra Asker, og de har dannet Team French Toast Mafia. Gutta har ikke kjørt Red Bull Sparkstøtting Supercross før.

Så langt har hele 110 lag søkt om en plass på startlisten til Red Bull Sparkstøtting Supercross 2011 gjennom hjemmesiden deres. Dette er tall Red Bull setter stor pris på, og indikerer at de må lage flere startnummer til 2012. I år har de kun 48 plasser på startlisten, og det betyr i følge dem selv noen vanskelige avgjørelser.

Noen flere lag vil bli forhåndsuttatt, men de siste 8 plassene spares til en tidskvalifisering fredag 28. januar – i samme løype som benyttes på lørdagens Red Bull Sparkstøtting Supercross. Her er det bare å møte opp kl. 18:00 og komme seg raskest mulig ned løypa. Klarer dere en tid blant de 8 beste er dere kvalifisert til lørdagens konkurranse!

Team French Toast Mafia slipper nok unna denne kvalifiseringen .

Mangler du egen spark og hjelm kan du låne i Oslo Skisenter, Grefsenkollen men de ser helst at du tar med eget utstyr.

Reglene for konkurransen finner du her.

Kilde: Red Bull

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss