SURVIVEL OF THE FASTEST

Del:

I julen er det tid for kos og avslapning men også lesning, noe undertegnende har tatt seg tid til i de første dagene av julen. Denne gangen ble det Survivel of the fastest, som er en bok av, og for motorsyklister.Av: Mona Forsnes

Forfatteren Geir Ugland Jacobsen har skrevet boka Survivel of the fastest (Hvordan overleve på motorsykkel) og deler sine erfaringer med oss fra da han ble bitt av basillen og frem til nåtid som vil si nærmere 40 år og nesten en halv million kjørte kilometer på to hjul.

Allerede før han var femten hadde han allerede eid flere mopeder og scootere. Hans første moped var en 1958 modell Gresvig 50 med to gir og tråpedaler som ble kjøpt for en femtilapp. Vi får innblikk i miljøet han vanket i og det var ikke nødvendigvis alt som foregikk i riktige former og tror nok at det er andre som kanskje også kjenner seg igjen i det han skriver om.

Geir-Ugland-jacobsen_1293440245_250x132.jpg

Han forteller om selvopplevde hendelser, mye moro og den herlige følelsen de fleste av oss motorsyklister opplever når vi setter oss på gullet vårt for å kjøre av sted til en eller annen plass (er selve kjøreturen som er det beste med hele turen og ikke selve målet man skal til) men også om andre som ikke er like heldige som han, når de har vært på veien.

Her er ingen pekefinger på hvordan oppføre seg i trafikken men forteller deg konsekvensene om du kjører over evne, ikke er oppmerksom på hva andre medtrafikanter kan finne på å gjøre og ikke minst hva et dyr kan gjøre med både deg og gullet ditt.

Her er også reiseskildringer fra inn og utland som får meg til å lengte etter en ny sesong enten alene, sammen med kjæreste og venner og ikke minst å få kjørt nye og mange mil med gullet mitt.

Undertegnende anbefaler både nyfrelste og gamle motorsyklister til å lese boken.

Relaterte linker:

En ny bok om kjøreglede og sikkerhet på MC

Tips:
Ta en tur innom Facebook siden for å lese andre kommentarer om boken.

Comments Closed