Jofama-mc-1

 

Det svenske firmaet Jofama leverer allerede klær til politistyrker i Storbritannia og Tsjekkoslovakia, og skal nå også produsere mc-klær til det svenske politiet.

 

Jofama har vært verdensledende i utviklingen av beskyttelsesmaterialer og -klær siden 1926. Tester utført både i Sverige og andre land viser at klesmerkene til Jofama er blant de sikreste på markedet, og det svenske politiet har nå valgt svenske kvalitetsklær til sine politibetjenter.
«Vi har nok en gang blitt anerkjent som en av få merkevarer i verden som oppfyller de meget strenge kravene til denne brukerkategorien», sier Peter Eriksson, ansvarlig for Jofamas mc-klær.

 

Jofama først ute

Jofama utvikler og produserer mc-klesmerkene Halvarssons, Lindstrands og Jofama, og var det første firmaet i verden som tilbød et komplett sett med CE-godkjente motorsykkeldrakter. Jofama har også utviklet Hi-Art, High Abrasion Resistant Textile, et robust tekstilmateriale som brukes på spesielt utsatte områder i mange av plaggene til Jofama.
Jofama forsyner 300 spesialtrente svenske motorsykkelbetjenter med beskyttelsesklær i to år, med mulighet for fornying. Produktene kommer fra den standardiserte forbrukerkatalogen, og kan spesialtilpasses for å oppfylle individuelle krav.
Godt kledd politi

De som fra nå av møter det svenske politiet på veien vil se dem kledd i SAFIR bukser av tekstil/lær med funksjonelle membraner og Hi-Art samt en Proton beskyttelsesjakke som brukes under uniformsjakken og inkluderer ryggbeskytteren Buckler.
«Denne kontrakten viser at motorsykkelklærne våre er verdensledende. Vi leverer våre beskyttelsesklær via mer en 500 forhandlere i Europa, og forsyner både politi, helsepersonell og militære i forskjellige land, i tillegg til vanlige, sivile motorsyklister» sier Peter Eriksson.

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss