Tage-Solberg-2013-1

Daniel Møller Warmedal – DMW Media

 

Roadracing-fører Tage Solberg er i bedre form enn noensinne før årets første løp på Anderstorp. Denne helgen kjøres det svensk og nordisk mesterskap og målsetningen er klar; Solberg skal stå øverst på pallen i løpet av helgen.

 

Etter seks lange måneder uten å sitte på sykkelen, er det endelig i gang igjen for Tage Solberg fra Lørenskog. Honda-føreren deltar i den største klassen, Superbike og er for første gang på lenge helt skadefri. Vinteren har gått med til hard fysisk trening og justeringer av sykkel og utstyr. Fokuset i vinter har vært å bli raskere enn på lenge og Solberg føler seg ”fit-for-fight” før det braker løs på Anderstorp.

 

Selv om Roadracing-sesongen er godt i gang ute i verden er dette det første løpet her hjemme i Norden. Svenske Anderstorp er en bane med lange tradisjoner og Solberg har kjørt løp her de siste ti årene og han har blant annet vunnet ett EM-løp her noen år tilbake i tid. Det var også her han krasjet i 2011 og ble ute med skade en god stund.

 

Tage og hans team var på plass i depotet allerede på onsdag denne uken for å få med seg så mye trening som mulig før løpet. For ambisjonene er nemlig krystallklare fra Solberg;

 

-Jeg skal vinne det jeg kan denne helgen. Etter all jobbingen i vinter med sykkel, team og ikke minst meg selv så har jeg store ambisjoner om å stå øverst på pallen. Det har vært mye 4.-plasser tidligere og det skal jeg gjøre noe med.

 

En utvilsomt kampklar Tage Solberg kjører løp både lørdag og søndag, og det skal bli spennende å se om Solberg vil hamle opp med resten av eliten innen nordisk Roadracing.

 

Tage-Solberg-Profil-2013-1

Daniel Møller Warmedal – DMW Media

 

 

 

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss