Halvarssons-snøscooter-1

 

Det er blitt desember og i Norge er det ingen tvil om at vinteren har gjort sitt inntok over det ganske land. Noen trekker mer innendørs med stadig økende PMS (Parkert Motorsykkel Syndrom) mens andre trekker på seg rett type utstyr for å leke seg i snø og kulde med motoriserte kjøretøy, slik som en snøscooter.

 

Snøscooter jakke

Undertegnende har ikke kommet seg ut på en snøscooter enda, siden det ikke er så voldsomt med snø i Trøndelag men prøveperioden for snøscooterjakke er allerede i gang. Minusgrader har vi hatt en del av og i en periode, var det minst -15 minus, noe som January kjentes ut som den taklet bra.

 

January er en snøscooter jakke med damesnitt, noe som passet undertegnende veldig godt. Det er godt å føle seg som en dame (og å se ut som en dame), selv om man er godt innpakket på vinteren. Ekstra pluss for innerjakken som er laget i glinsende svart stoff med skarpe farger (rød og grønn) i søm og glidelås. Den ser gjennomført ut. Det var enkelt å ta innerjakken av med hemper som er strategisk plassert i nakke, ermer og nederst. Gummiert bånd nederst på jakken gjør at den sitter godt mot buksen du har på deg.

 

 

Jakken (både inner- og skalljakken)ble også godt mottatt av andre da den ble vist frem i min lokale motorsykkelklubb. Tøff, var den gjennomgående kommentaren.

 

Det finnes en unisex modell av jakken (Joinville) og fargene passer like godt til begge kjønn.

 

Undertegnende gleder seg til å få testet den ut under mer krevende forhold som snøscooterkjøring og/eller tur på vintersykkel, der det vil bli større utfordring på å få holdt varmen under fart.

 

 

 

January

Damestørrelser S-2XL

 

  • 3 i 1 jakke, inner- og skalljakken kan brukes separat
  • Dryway+® funksjonsmembran
  • Uttakbar foret innerjakke
  • Avtakbar hette med integrert ansiktsmaske
  • Snølås i midjen og stormmansjetter med tommelhull
  • Kan kobles samme med bukser
  • Justerbar ermevidde, hette, midje og nederst
  • Reflekser

 

Veil 2 995,-

 

Bilder av jakken finner du inne i siste utgave av katalogen til Halvarssons.

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss