Pål Anders Ullevål sliter med å få ting til å stemme med den nye sykkelen. På etappen (CORDOBA – SAN MIGUEL DE TUCUMAN) gikk det heller ikke som forventet og han har fortsatt ikke kommet noe nærmere de som kom først i mål i går.

Dette er hva som står på på Dakar.no:

Dagens kjøring svarer absolutt ikke til forventningene mine. Jeg sliter med å finne flyten. Den nye 450’en er en mye mer «aggressiv» sykkel enn hva jeg er vant til, og dette gjør at jeg blant annet kjører mer ustabilt og bremser for mye inn i svingene. Jeg sliter også med fjæringen på sykkelen min. I tillegg krasjet (veltet) jeg da det var to mil igjen til mål i dag. Men jeg tapte ikke altfor mye tid på dette.

Pål Anders var i går fortvilet over sin egen innsats etter 2 dager. Han håper å finne flyten i dag og tenker å gjøre alt han makter for å gjøre en hederlig innsats.

1. Despres, FRA 03:19:11
2. Coma, ESP +00:01:49
3. Casteu, FRA +00:03:46

28. Ullevålseter, Nor +20 min 08 sek.

Sammenlagt:
1.Despres 03:02:47
2.Coma +00:02:35
3.Faria +00:06:13 (inkl. 1 min. tidsstraff fra dagens etappe)

29. Ullevålseter +00:33:24

Etappe 3:

(SAN MIGUEL DE TUCUMAN – SAN SALVADOR DE JUJUY)

I dag blir det 2 spesialetapper. Den første spesialetappen blir en ørkendel, og den andre spesialetappen blir en skogsdel. Lastebilene fritas for å kjøre siste spesialetappe i dag, grunnet at det blir for vanskelig å passere trær med tykke greiner. Det fortelles at denne delen av strekningen består av meget tett skog.

«Heldigvis» har Pål Anders erfaring med at tidlige etapper i rally Dakar, har gått noe tregt.Med «Heldigvis» menes det at PålAnders har en ekstremt sterk vilje til å holde fokus på forbedringsområder når han kjører. Hans erfaring er atdårlige dager raskt kan snus til det motsatte. Han henger derfor ikke lenge med hodet,menhåper at han og sykkelen blir mer samkjørte i løpet av dagens lange spesialetapper.

Starten på transportetappen går kl.4.45 (kl. 8.45 norsk tid), mens 1.spesialetappe går kl. 7.50 (kl. 11.50 norsk tid)ltet) jeg da det var ca 2 mil igjen til mål i dag. Men jeg tapte ikke altfor mye tid på dette.

Liveoppdateringer skjer på dakar.comFoto fra Dakar sin offisielle Facebook side.

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss