Ullevålseter beholdte 6. plass sammenlagt

Del:

Pål Anders Ullevålseter var ikke alene om å kjøre feil ut fra starten i går (9 andre) og det ble en del kaos når de andre 20 tok de igjen.

Men, han tok seg ganske fort inn igjen og han kjørte i tet i nesten 15 mil. Dette gjorde at han slapp unna det verste støvet som lå seg i området der de fleste var.

Mange lekte seg ekstra i sanden og det ble en del basking med syklene når de ikke så noe pga støvet. Pål Anders lot være å leke seg og kunne dermed hevde seg ganske bra i går med en 8. plass. Han beholder dermed sin sammenlagte 6. plass.

Nr 1 Jonah Street 3.06.56
Nr 2 Frans Verhoeven (+3.38)
Nr 3 David Casteu (+3.40)
Nr 8Pål Anders (+6.59)

Sammenlagt er resultatet etter denne dagen:
Nr 1. Coma 11.32.56
Nr 2. Despres (+ 8.14)
Nr 3. Lopez (+ 23.33)
Nr 6. Pål Anders (+2.02.17)

Etappe 10 COPIAPO CHILECITO

Andesfjellene står for en av utfordringene i dag og denne ruten ble også kjørt i fjor men dagens etappe er noe kortere(862 kilometer) enn hva den var i fjor. Arrangørene beskriver området som helt fantastisk vakkert og vi gleder oss til å se sammendraget når det kommer i kveld slik at vi også får et glimt av den spektakulære utsikten.

Heldigvis for Pål Anders Ullevålseter, holdt motoren godt i går, den dro bra og han likte følelsen av å ligge i front slik at han slapp unne de verste støvskyene selv. Vi håper at han klarer å holde seg i front i dag også.

Lykke til Pål Anders, vi krysser fingrene for deg i dag også.

Foto: Pål Anders Ullevålseter Offisielle Fanside

Kilde: Dakar.no

Comments Closed