De andre kjører fortsatt som om de har stjålet sykkelen mens Pål Anders ”bare” har lånt den og er litt forsiktigere enn de andre men, det er større fremskritt å spore i kjøringen hans også. I går kjørte han inn til en niende plass (17.01 min etter vinneren Goncalves) og sammenlagt ser ut til å være på en grei 16. plass.

Gårsdagen var fylt med melet sand i elveleier med store groper med kanter. Motorsykkelen klarte seg bra på underlaget og den dro godt i bakker. Pål Anders synes også det er mer moro å kjøre igjen, spesielt i sanden noe som passer han veldig godt.

I går kveld ble det bytte av motor, den første siden konkurransen startet og vi håper byttet gikk greit. Despres skiftet motor på dag tre.

Dakar har også fått sitt første svenske offer, Thomas Granlund havnet på sykehus etter at han brakk kragebenet men beveget seg i leiren i går kvelden. Han blir å ta flyet hjem i dag.

Dagens resultater:
Nr 1 Goncalves 5.12.23
Nr 2 Lopez (2.18)
Nr 3 Verhoeven (2.19)
Nr 4 Coma (3.58)

Det er mulig Coma får bedre plassering dersom han får tilbake den tiden han brukte på å hjelpe en konkurrrent i dag

Sammenlagt etter dagens etappe (det er mulighet for endringer pga tidsstraffer eller fratrekk av tid):

Nr 1 Coma 16.59.33
Nr 2 Despres (+ 10.14)
Nr 3 Lopez ( + 18.32)

Nr 16. Pål Anders 1.19.00

Etappe 6

IQUIQUE- ARICA

Dagens etappe er noe som Pål Anders behersker godt siden den er en blanding av mye sanddyner som gjør at det blir slalomkjøring mellom sand og tørre områder av bukser og gress. Dessuten så er rett navigering en viktig egenskap å få med seg denne dagen og det er Ullevålseter god på.

Vi ønsker han lykke til i dag også og krysser fingre og tær.

Foto: Fra Pål Anders Ullevålseter offisielle fanside på Facebook

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss