Ullevålseter gir seg ikke

Del:

Vi har vært inne på Pål Anders sine nettsider og der kan vi lese at det å komme hjem med Dakar-trofe og andre plassen etter årets Dakar-rally viste seg å bli en lengre forberedelse enn det har vært tidligere.

Det å bytte sykkel etter en trofast reise med 690 KTM i9 sesonger og nå måtte gå over til en mindre sykkel pga nye bestemmelser i det verdens mest omtalte og tøffeste rally har vært mye frem og tilbake med fabrikken KTM.

Grunnen har vært at KTM-fabrikken ikke har produsert sykkel endasom er en 450 kubikk.Pål Anders har vurdert å bytte merke men det har ikke vært noe gunstig som tilsvarer den type service som KTM har gitt han. Fabrikken jobber på spreng for å få klar en sykkel men det viser seg at 450 kubikk ikke har den samme driftsikkerheten som en 690 kubikk.

Grunnet kostnader og tiden frem til Dakar, er Pål Anders en av få som får en sykkel i oktober. Kun 10 stk blir produsert.Cyril Despres og Mark Coma kommer også til å kjøre samme sykkel mens andre merker vil prøve å kapre de andre førerne.

Kaldt hode, raske beslutninger og navigering vil være den store avgjørendeforskjellen nå med så mange førere på samme kubikk. Pål Anders har i denne uken meldt seg på for sin 10 gang og vil fortsatt kjøre med Arredondo og sin lojale mekaniker Patric.

Kilde: Dakar.no

Er du på jakt etter en KTM 250, selger Pål Anders en som er brukt kun 27 timer.

Comments Closed