Ullevålseter-2013-Qatar-2

 

Pål Anders Ullevålseters mekaniker Vlado Kusnier, har informert om at Ullevålseter har brukket lårhalsen etter et fall på sykkelen i ørkenen på 3. etappe av Sealine Cross Country Rally 2013.

 

Pål Anders Ullevålseter var ute av stand til å trykke på SOS knappen som sykkelen er utstyrt grunnet at han lå for langt unna den, men fikk heldigvis ringt Vlado i stedet.

 

Vlado informerer på Pål Anders Ullevålseter offisielle fanside:

 

I dag etter 50km gikk i stykker girkassa på sykkel. Pål Anders klart å komme til refuelling point med bare 4 og 5 gir. Det var dessverre ikke mye å gjøre med det, så han prøvd seg videre og plan var å skifte motor i kveld. Men han ringte meg etter 20 minutter, at han krasjet og brukket lårbein. Lå ved siden av sykkel lit utenfor løypa og klarte ikke å gå til sykkel og trykke på SOS knappen for å få hjelp. Da slo vi alarm til sentrale og heldigvis lege var bare 8 km unna med rask 4×4 ambulanse. Etter 20 min landet helikopter og er nå på veien til Doha sykehus. Alt er under kontroll nå.

 

Alle dere som har hans mobil, vær så snill ikke send eller ring, han mest sannsynligvis venter på operasjon, vi sender ny melding når han er klar å kommunisere.

 

Ta helst kontakt med meg på +4747323345

 

Jeg skal til sykehuset i kveld og selvfølgelig sier i fra når det er noe nytt info.

 

Vlado

 

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss