viagra sale

keport.no/wp-content/uploads/2013/01/Setesdal-folkehøgskole-2013-1.jpg» alt=»» width=»450″ height=»299″ />

 

At Pål Anders Ullevålseter er en aktiv og engasjert mann innen motorsport, vet de fleste av oss. For øyeblikket har han et altoppslukende fokus på Dakar der han deltar som eneste nordmann på hjul.

 

Men, i løpet av et år, er det ganske så mye han rekker over likevel og tidligere i år, var Ullevålseter innom Motorsportskolen (Setesdal Folkehøgskole (SFH) som gir ungdommen vår her i Norge en god mulighet til å være en aktiv utøver og lære enda mer om motorsporten. Da Ullevålseter var på besøk, fortalte han om sin erfaring og hva han har gjort for å komme dit han er i dag til elevene som går på skolen.

 

Fantastisk tilbud

– Motorsportskolen er et fantastisk godt tilbud til 16-åringer som er hekta på motorsport. Enten for å finne ut om de har talentet som skal til, eller om de vil lære seg mest mulig om motorsport og få et fartsfylt skoleår, sier Ullevålseter om det unike studietilbudet ved Setesdal Folkehøgskole (SFH).

 

Ullevålseter mener at det er ingen tvil om at dette tilbudet vil bety enormt mye for motorsporten i Norge.

 

Nordens eneste

Setesdal Folkehøgskole (SFH) er den nyeste folkehøgskolen i landet og eies av Valle kommune og Norges Motorsportsforbund (NMF). Skoleåret 2012-2013 blir det tredje hvor SFH har motorsportslinje. Folkehøgskolen er den eneste i Norden med en slik linje.

 

Erfarne og ferske

– Vi har både ferskinger og førere med lang erfaring, men det er et krav at studenten har lisens i motocross, trial eller snøscooter før skolestart, forteller rektor Dyrkorn.

 

Hun er selv en aktiv utøver innen trial og har vunnet kongepokal men innehar også mange norske og nordiske titler i tilegg.

 

 

 

 

Spaniatur

Alt det som elevene har trent på og lært frem til nå, skal også prøves ut i Spania om noen få dager som uten tvil er et populært innslag til elevene på skolen.

 

Ta gjerne turen innom nettsidene eller Facebook siden til Motorsportskolen for å bli bedre kjent med skolen, miljø, aktivitetene og de grenene som er tilgjengelig på Motorsportskolen.

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss