Det var voldsomt varmt i går, med temperaturer over 50 grader og da er det vanskelig å holde hodet kaldt. Pål Anders kompenserte med masse væske og klarte å kjøre inn til en 12. plass på et underlag med grus og stein-løyper som han ikke er aller best på.

Dagens vinner, Cyril Despres, så ikke ut som han var preget av varmen, han kjørte inn over 23 minutter før vår mann. «Det gikk greit å kjøre. Jeg gjorde mitt beste, men det gikk ikke fortere» forteller Pål Anders.

Grunnen til at Pål Anders rykket opp til 6. plassen, er at Ruben Faria (en av hans nære konkurrenter), Ikke sjekket inn på alle punktene i løypen og som straff, fikk han derfor lagt til to timeri tillegg til sin egen kjøretid.

Fortsatt fungerer motorsykkelen bra og sykkelen ble sjekket nøye, slik at den holder de to siste dagene også.

Gårdagens resultater ble:
Nr 1 Cyril Despres 6.58.13
Nr 2 Marc Com + 2.11
Nr 3 Contardo Francisco Lopez + 6.19

Sammenlagt ble resultatene:
Nr 1 Coma 19.14.55
Nr 2 Despres + 15.59
Nr 3 Lopez + 49.24
Nr 6 Pål Anders 2.57.45

Arredondo kom på 47.plass i går og ligger som nr 31 i sammendraget (11.12.20)

Etappe 12 SAN JUAN CORDOBA

I dag er det nest siste etappe (678 kilometer med en spesialetappe på 555 km)og mange kommer nok til å prøve på å få rykket opp noen hakk. Det blir i så fall ingen enkel oppgave, siden det er en krevende løype også i dag med blant annet mange lange rette partier.

En av konkurrentene til Pål Anders, Asevedo som kjører 690, er en sterk utfordrer som sikkert kommer til å prøve på et fremstøt. Jeg bør spare litt på motoren men kommer til å gjøre det jeg kan, sier Pål Anders.

Og vi ønsker han lykke til, kjør på ;O))

Foto: Pål Anders Ullevålseter Offisielle Fanside på Facebook

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss