KTM har invitert Marc Coma og Cyril Despres og Pål Anders Ullevålseter for prøvekjøring av en ny motorsykkel med 450 kubikk og selvfølgelig takket ikke Pål Anders nei til det tilbudet, han reiste i dag.Av: Mona Forsnes

De nye reglene for Dakar, hvor det ikke lenger er lov til å bruke 690 kubikk-motor, har ført til at KTM nå har valgt å satse på å utvikle en ny motorsykkel med 450 kubikk. Når det er sagt, så viser det seg at disse reglene bare gjelder for de som er profesjonelle. Amatørene kan fortsatt kjøre 690 kubikk.

Pål Anders, og mange med han,forstår i

kke fornuften i dette. Innføringen av disse reglene skalværeet leddi satsing på bedre sikkerhet. Pål Anders er usikkerpå omdet bedrer sikkerhetenat amatører får lov til å kjøre 690ccog ikkeproffene.

Selv om Pål Anders får muligheten til å teste ut ny sykkel for KTM, så må han kjøpe sin egen sykkel, for Rally Dakar, på samme måte som tidligere. Dettelegger ikke noe demper på den store gledenhan føler ved å få være med til Tunisia! Haner med på utviklingen,og det ikke han i mot.

Kilde: dakar.no

zp8497586rq

Facebook-kommentar

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Kontaktinfo

BikePort AS
Postboks 21
7560 Vikhammer
Tlf: +47 92082072
E-post: post@bikeport.no

Følg oss