Ullevålseters klatring fortsetter

Del:

Sammen med Jonah Street kjørte de deler av fredagens løype (etappe 6) sammen og som de begge mente var et godt samarbeid som begge hadde beriket seg på. Ullevålseter lå gjerne først i sandpartiene mens Jonah Street lå for det meste foran på grus og stein. Fredagens kjøring resulterte i en niende plass og sammenlagt ble det en 11. plass.

Lørdag var en hviledag for alle førerne og for Team Scandinavia ble dagen tilbrakt i Arica, i Atacama-ørkenen. Tiden ble brukt til å sjekke syklene og kanskje litt avslapning?

Etappe 7

Dette var en etappe (ARICA ANTOFAGASTA) han gledet seg til siden dette var en av strekkene som både var lang og vanskelig. Men arrangørene mente at den siste delen ble for krevende for deltakerne og avlyste den siste delen til Pål Anders fortvilelse. Uansett så ble det en flott 7. plass for han og sånn sett er han fornøyd.

Han hadde dessuten en lite trivelig start på dagen da en Pajero vinglet foran han som krasjet rett etter han kjørte forbi. VG har mer om den saken.

Etappe 8

Dagens spesialetappe (ANTOFAGASTA – COPIAPO) er det navigering som er i hovedfokus. Det er voldsomme åpne områder i Chile og landemerker er det lite av. Vi vet at Pål Anders er god på navigering og er sikker på at han er rett mann for oppgaven.

På Pål Anders Ullevålseter offisielle fanside på Facebook er det en kort snutt der han forteller om en slovener som ligger foran han i løype som han har planer om å ta. Han er redd for å bli mobbet siden han har en slovener som er mekaniker i teamet hans.

Pål Anders ligger nå drøyt 1 time og 37 minutter bak Marc Coma og har kjørt seg opp til en 10. plass sammenlagt.

Vi ønsker han lykke til på dagens økt.

Comments Closed