Før helgen skrev vi noen ord om Wrooom Press Ski Meeting ved Madonna di Campiglio (Dolomittene) som skulle skje denne helgen og det ble gjort med brask og bram, med førerne til stede sammen med F1 og MotoGP førerne. De fikk boltre seg fritt i skibakkene men også kjøre løp på den isete innsjøen.

 

Ducati hadde bestemt seg for å kle Multistrada 1200 i en ny lakk, ved å bruke “Pikes Peak” sportsmodellen som grunnfundament og transformerte den til en eksklusiv og attraktiv “Dolomites’ Peak” versjon. Motorsykkelen ble presentert av Ducati førerne like før snowboard løpet, 2100 meter over havet og med Dolomitt fjellene, sol, blå himmel og masse snø som bakgrunnsteppe, ble det et spektakulært syn.

 

 

Selve løpet ble vunnet av Andrea Dovizioso som viste seg å være den beste på brettet.

 

På kvelden var det innsjøen ved Madonna di Campiglio en ny konkurranse der iskjøring skulle testes ut. Ducati gutta fra MotoGP (Nicky Hayden, Andrea Dovizioso og Andrea Iannone) måtte møte Scuderia Ferrari førerne Fernando Alonso, Felipe Massa, Marc Gene, Giancarlo Fisichella og Luca Badoer. Det viste seg at Ferrari gutta ble sterkest i denne klassen.

 

Nå er det nok en gang fullt fokus på MotoGP sesongen for Ducati Team og Pramac Racing Team, der testingen vil starte i Sepang i februar, før neste test er i mars ved Jerez de la Frontera.

 

Åpningsrunden i MotoGP 2013 vil skje ved Qatar 7. april.

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss