Ducati teamet i MotoGP arrangerer nok en gang Wrooom, som er den 23. gangen det ordnes. Gutta (Andrea Dovizioso og Nicht Hayden) var på plass i går kveld, kjørende i en Audi, kledd i fargene til Wrooom.

 

I dag vil tiden gå med til blant annet en pressekonferanse der sykkelen Desmosedici GP13 vil bli vist frem. Et tidspunkt for dette er fortsatt ikke satt men hemmelighetsskremmeriet er jo halve moroa.

 

Motorsyklene ble satt på en henger (under trekk) og trekt oppover i løypene helt opp til toppen på Madonna di Campiglio der de vil bli stellet og dullet med til de skal kaste glans sammen med sine førere.

 

Helt alene om å vise Desmosedici GP13 vil de ikke bli denne uken, for i morgen kommer også Team Pramac med sine førere som er amerikanske Ben Spies and Italienske Andrea Iannone til å vise frem sine stoltheter.

 

På fredag vil nye høydepunkter komme og gutta skal leke seg sammen med med Scuderia Ferrari drivers Fernando Alonso og Felipe Massa på en ferdiglagt isbane på innsjøen der oppe og ha det gøy på go-kart

 

 

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss