sergiomolinaphoto

sergiomolinaphoto

 

André Villa hadde håpet å feire gull under X-Games-stevnet i Barcelona på selveste 17. mai, men måtte i stedet nøye seg med en 4. plass på nasjonaldagen.

 

Til tross for 4. plassen var det likevel mye positivt å ta med seg videre fra Barcelona mener Norges nye Speed & Style-yndling.

 

Villas forberedelser inn mot Barcelona ble minimale på grunn av et veldig tett program i forkant. Han hadde et middels bra seeding-løp, og med noen små feil, samt en liten skade han pådro seg under treningen, kvalifiserte han seg som nummer fem.

 

”Jeg skulle gjerne hatt et bedre seeding-løp og visste jeg kom til å møte hard motstand tidlig. Derfor var det bare å klinte til fra start. I kvartfinalen dro jeg til med en perfekt backlip tsunami og slo ut en av helgens favoritter, Edgar Torronteras,” forteller Villa.

 

I semifinalen ble det møte med storfavoritt, Mike Mason, som vant X-Games i Los Angeles i fjor. Her ble det en tøff kamp om finaleplassen som til slutt endte med tap for Villa. Dermed ble det klart for en bronsefinale mot en annen superstjernen, Nate Adams.

 

”Bronsefinalen var veldig ”tight” og jeg trodde jeg hadde den i boks, men triksene til Nate Adams ble scoret høyere. Det ble en 4. plass denne gangen, men jeg har ingen grunn til å være misfornøyd med det, selv om målet var medalje. Dette er kun mitt andre Speed & Style stevne, og jeg lærer fortsatt veldig mye fra gang til gang,” sier Villa.

 

 

Neste X-Games-stevne finner sted i München 27.-30. juni. Frem til dette har Villa igjen et tettpakket program.

 

”Jeg reiser nå hjem uten noen seriøse skader og kan se frem mot X-Games i München om en måneds tid. Men før dette skal jeg delta i to events i Mexico og kjøre i California, Isle of Man, Vågå, Berkåk og Italia,” avslutter Villa.

 

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Følg oss