Aprilia har lansert en spesialutgave av RSV 4 med 250 hestekrefter. Og den kommer med egen mekaniker!

 

Tekst: Claus Diseth

 

Villdyrets fulle navn? RSV 4 R FW-GP. Og det er Aprilias satsing på MotoGP som har ført til fødselen av «FW-GP».

 

UTVIKLING

Aprilia har i noen år nå hatt et såkalt «Factory Works»-program hvor de har tilbudt kundene nøkkelferdige racing-utgaver (Superstock og Superbike) av gatesykkelen RSV 4 RR. For de med den feiteste lommeboka eller den mest generøse sponsoren, har du også kunnet kjøpe RSV 4 R-FW Misano – en sykkel som da var noe av det nærmeste vi dødelige kommer en MotoGP-maskin. Som resultat av Aprilias nysatsing i MotoGP blir sistnevnte sykkel erstattet med «FW-GP».

 

GARANTERTE HESTER

Beistet kommer fiks ferdig med pneumatiske ventiler, Öhlins rund baut – og en fabrikkgaranti på hysteriske 250 hestekrefter. Selv om det ikke har kommet fulle spesifikasjoner, vil de pneumatiske ventilene sørge for en rødmarkering på turtelleren godt oppe i stratosfæren.

(artikkelen fortsetter under bildet)

 

EKSKLUSIVT

Når du bestiller dette villdyret får du adgang til Aprilia-fabrikken i Noale i Italia under produksjonen. Og før du triller den ut av fabrikklokalene vil Aprilias ingeniører og mekanikere gi deg en full gjennomgang av sykkelens mer avanserte funksjoner. Som om ikke det er nok: På din første banedag på den nye doningen får du også med deg egen mekaniker som vil hjelpe til med å sette opp sykkelen etter eierens preferanser, ønsker og kjørestil. Men det er mer: Fabrikken tilbyr deg også egen mekaniker hver eneste gang du tar med deg sykkelen til en bane!

 

Prisen? Vel, om du må spørre, har du trolig ikke råd til den!

Facebook-kommentar