_K2P6092

 

Denne helgen var Henning Flathaug og teamet tilbake på Gelleråsen Motorstadion i Karlskoga for å kjøre det svenske mesterskapet i Superstock 600.

 

PRESSEMELDING:

Henning var topp tre på fritreningene fredag, men skulle gjerne kjørt raskere.

VÅTT OG RÅTT

Lørdag startet med regn og det var vått på bakken da førerne kjørte ut for å kvalifisere seg til det første løpet. For første gang i år fikk Henning muligheten til å vise hva han kan på regn, og kjørte inn til
raskeste tid og pole position.

 

STERK SVENSKE

Løpet startet bra og Henning ledet i to runder før forrige helgs dobbeltvinner, Jesper Pellijeff kjørte forbi og dro i fra. Henning klarte å holde førerne bak et stykke unna, og kjørte inn til mål fire sekunder før Dennis Dragos.

 

DÅRLIG START

På søndag var det «dessverre» fint vær, og Jesper Pellijeff og Dennis Dragos var hakket for raske i kvalifiseringen. Henning startet dermed løpet fra tredje startspor. Løpet startet dårlig og Henning kom ut av første sving som nummer fem. Etter et par runder klarte han å komme seg forbi to førere og kjørte inn til tredjeplass. Dennis Dragos som tok andreplassen ble derimot diskvalifisert i ettertid, så Henning endte opp som nummer to.

Alt i alt har det vært en bra helg og Henning føler seg veldig klar før NM-finalen om snaut to uker. Neste SM-løp er på Falkenberg allerede helgen etter!

Facebook-kommentar