GODT BESØK: Over 22.000 personer besøkte årets MC-messe på Lillestrøm.

GODT BESØK: Over 22.000 personer besøkte fjorårets MC-messe på Lillestrøm. Messen i Brevik er ikke  like stor, men likevel har besøket de siste årene vært svært godt.

 

Den er ikke like stor som mc-messen på Lillestrøm eller i Göteborg, men like fullt er motorsykkelmessen i Porsgrunn et godt besøkt og populært alternativ.

 

Tekst: Claus Diseth

 

I år arrangeres messen for syvende gang. Og det skjer til helgen – lørdag 13. februar og søndag 14. februar.

 

BREVIK MC

Som vanlig er det Brevik MC som står som arrangør, og stedet er som vanlig tennishallen på Kjølnes. Årets messe kan presentere et bredt utvalg av alt som har med MC å gjøre. Arrangøren  har fått med seg en rekke forhandlere som vil møte kundene og presentere siste nytt innen alt fra MC til det utstyret du vil måtte ha for å kjøre motorsykkel.

 

RYGGRADEN

Brevik MC skriver følgende på sine egne klubbsider:

«Brevik MC vil rette en stor takk til forhandlere av motorsykler som stiller opp på messa. Det krever mye arbeid og ressurser. At forhandlerne stiller opp er selve fundamentet og ryggraden i messa. At vi da har alle de store merkene på plass, er selvfølgelig et stort pluss for messa, som da kan vise bredden i det utvalget som er i markedet. Vi ønsker også å presentere det mangfold av utstillere av utstyr og tjenester som finnes rundt dette med å kjøre motorsykler, klær, utstyr, turer, opplæring og myndigheter».

 

CLASSIC-AVDELING

På messeområdet er det også satt av egen plass til classic-/veteransykler. Motorsykler fra 1920 og fram til våre dager vil være utstilt. 14 forskjellige merker er representert med alt fra Cafe’-racere til sidevognsykler. Alle syklene blir utstilt med egen data-plakat, og arrangøren innbyr besøkende på messa til å stemme fram «Best in Show» og «Beste Veteran».

Vil du lese mer om messen, priser og hvordan du finner frem til messehallen, går du inn på Brevik MCs hjemmesider.

 

MC-Messe-2016-A4

Facebook-kommentar