motorshow4

 

Om en liten måned er det klart for Oslo Motorshow på Norges Varemesse på Lillestrøm. Og her blir det mye snadder enten du liker to eller fire hjul. Sett av helgen 23. til 25. oktober.

 

Tekst: Claus Diseth

 

Arrangørene lover at det de hevder er Norges heftigste motorshow blir bedre og råere. I år fylles hele messesenteret med alt du kan drømme om fra custombygde motorsykler og amerikanske glis til gatebiler, motorhistoriske kjøretøy og unike lastebiler.

 

STUNTSHOW

For oss motorsyklister blir det i tillegg til vakre custombygg, også et spektakulært stuntshow. Arrangørene har hentet inn svenske «Wall of death» med LazyJoe til å kjøre show i en motordrom hver dag under Oslo Motor Show. Det actionfylte showet er visstnok fylt med livsfarlige stunts, fremført på trimmede gamle Indian Scout med 600cc, i en velodrom av knirkende treverk. Sted: Innerst i hall D.

 

MY LEKKERT

Oslo Motorshow kan også by på lakkeringskunst, custombygde amerikanske biler, moro for ungene, en utendørs rallybane hvor du kan oppleve motorsport som sprintrally, dragrace, drifting, shortcar og crosskart. Dette er selvfølgelig inkludert i inngangsbilletten.

 

 

SUPERCARS

– Nytt av året er at Oslo Motor Show har en egen supersportsbil-avdeling. Der er det ti muskelbiler som har til felles at de er bygget i begrenset antall, til nær ubegrenset pris, sier en stolt Oslo Motor Show-sjef, Tommy Larssen.

I “Power car”-avdelingen vil han stille ut hele tre unike biler med prislapp langt over tjue millioner kroner. Per stykk! Og ingen av dem har vært utstilt i Norge før. Nøyaktig hvilke modeller det er snakk om, er messesjefen imidlertid ikke villig til å avsløre enda.

– Rått, raskt og eventyrlig kostbart. Det er stikkordene, sier Larssen.

Facebook-kommentar