Selv med en stygg krasj i siste løpet i IDM i helgen, klarte Kai Børre Andersen å få en imponerende 4. plass i den 10. runden av IDM. Lørdagens løp gav en 5 plass.

Andersen ble fløyet til sykehus med helikopter etter krasjen i søndagens løp, men det står bra til med nordmannen. Varetelling på sykehuset ga heldigvis bare et armbrudd og skrubbsår.

Sammenlagt står nå Kai Børre Andersen på 6. plass i IDM med 69 poeng. Det er imponerende, selv om det er langt opp til teten. Sammendraget ledes av Østerrikske Bauer med hele 206 poeng.
Carl Berthelsen fikk dessverre tekniske problemer med sykkelen. Første løp så ut til å kunne bli virkelig bra. Carl fikk en veldig bra start, og klarte å holde bra følge med teten helt til sykkelen begynte å krangle. Helt i starten av runde 8 ryker tilslutt en sikring og sykkelen stopper helt plutselig.

Temaet jobbet med sykkelen for å finne feilen til andre løp på søndag. Alt så bra ut, og sykkelen virket å være i orden helt til Carl skal ta den ut på starten. Da fungerer ikke motoren slik den skal og Carl må bytte til den andre sykkelen. Hjul og bensin skulle på og det ble hektisk i depot.
Carl rakk nesten ikke starten, og måtte starte bakerst i feltet. En kanonstart fikk Carl opp til midten av feltet og han endte tilslutt på 27. plass.

Selv sier Carl følgende om helgens IDM-runde: Tragisk! Fortsatt jobber vi i motbakke, men snart må vi vel nå toppen og få litt medvind vi også. Gir ikke opp. Ser helt klart at det ikke er mye som skal til før det klaffer for oss. Teamet er utrolig bra og alle jobber fantastisk bra.

Facebook-kommentar