Damer er selvfølgelig ikke noe dårligere førere enn menn og det er blant annet Annie Seel et bevis på. Hun er nemlig blitt spurt om å være førstefører for det svenske teamet, Morris Motorcycles RacingTeam og har takket ja til utfordringen.Av: Mona Forsnes

Vi kjenner Annie Seel best som en profilert fører i ørkenrally, hvorav tre løp i Dakar. Det mange ikke er klar over, er at dama også har bakgrunn som roadracing fører.

Annie Seels mest kjente motto er Ingen minns en fegis.

Morris Packer er mannen bak dette temaet og han har store planer om å gjøre temaet til en av de åtte beste, slik at de kan kvalifisere seg til å bli med på TTXGP finalen som blir kjørt i Spania 24. oktober.

Morris Packer forteller om årets satsning:

Morris Motorcycles RacingTeam er et Crowd sourcing finansiert team som har som mål og være med i en av delkonkurransene i TTXGP i 2010.

Om vi lykkes å bli med, blir neste delmål å nå et resultat bedre enn en åttende plass i fire konkurranser slik at de kan kvalifisere seg i verdenscup finalen 24. oktober i Spania.

AnnieSeel-TTXGP-Sykkel_1269937283.jpg

Crowd sourcing:

To investeringstyper, rentefritt lån til virksomheten a 1000 kroner, alternativ eierandel a 1000 kroner. 600 andeler er fortsatt tilgjengelig. Morris Packer eier personlig 100 andeler i teamet fra start.

Kilde: fastbikes

Facebook-kommentar