For produsenten av Zero som har sine lokaler i California, ble det helt naturlig å invitere Schwarzenegger på en liten ”visning” av den elektriske motorsykkelen.Av: Mona Forsnes

Arnold Schwarzenegger er mann som vet å spille på de riktige knappene og han stilte selvfølgelig villig opp på en slik pressekonferanse da han ble invitert. Det så ut til at han likte motorsykkelen godt og kanskje får vi se han på veien på en Zero?

Zero-_Arnold.Shwacenegger-1_1269595515_1269595549.jpg

Schwarzenegger sier:

Den elektriske motorsykkelen Zero byr på viktig teknologi og det er bra for California, siden der er en ideell plass å kjøre motorsykkel på. Jeg vil personlig takke Gene Banman og Neal Saiki for at vi får muligheten til å bli kjent med disse innovative elektriske null-utslipp motorsyklene.

Jeg elsker den økonomiske siden av disse motorsyklene siden der koster mindre en ti øre per 1.6 kilometer å kjøre og dessuten fpr du 10 % skattelette, pluss en California rabatt på $1500. dette innebærer en rabatt på 25 %, som gjør syklene overkommelig for nesten hvem som helst. Zero Motocycles har utviklet en type teknologi som kommer til å redde oss alle gjennom at redusere drivhus gassene samtidig med at man bruker fornybar energi.

Zero-_Arnold.Shwacenegger-2_1269595583_1269595593.jpg

Kilde: Zero motorcycles

Facebook-kommentar