Lørdag 6. september avholder NMCU sitt årsmøte på klubbhuset til Bodø MC klubb.

Årsmøtet begynner som vanlig presis kl 13:00. Klubbhuset til Bodø MC ligger på Bratten, ved Rv 834 mot Kjerringøy, ca. 3 km fra Bodø sentrum.

For dere som må ta en drosje fra sentrum vil det koste omkring en hundrelapp. Men de fleste som kommer kjører vel motorsykkel?

Årsmøtet blir avholdt i kjelleren på klubbhuset, mens fellesmiddag på kvelden blir servert i etasjen over. Klubben selger enkel mat og drikke til alle som trenger det underveis i årsmøtedagen.

Ettersom klubbhuset ligger litt utenfor bebyggelsen må man transportere seg litt for å finne et sted hvor man kan sove. NMCU foreslår Bodøsjøen Camping som ligger ved Saltenfjorden, ca. 7km fra klubbhuset. Telefonnummeret dit er 75563680. Et annet alternativ er Bodø Gjestegård (City Hotell) I Storgata i Bodø. Telefonnummeret dit er 75520402. For dere som vil sove riktig godt er kanskje Rica Hotel Bodø i Sjøgata et godt tilbud. Det koster kr. 465,- per person i dobbeltrom eller kr. 750,- i enkeltrom. Telefonnummeret er 75547075. Spør etter Trine Rygg.

Registreringen av stemmer begynner kl 12:30 og selve årsmøtet starter kl 13.00. Møtet pleier å vare til fram 5-6 tiden på ettermiddagen. På kvelden samles vi til felles middag og etterpå pleier vi “skryte og juge litt” i hyggelig lag. Påmelding til årsmøtet skjer hos NMCU på telefon 69204646 eller på epost nmcu@nmcu.org. Husk at dere må ordne overnatting selv.

På årsmøtene i NMCU har ett medlem én stemme. Det betyr at alle som møter opp har stor påvirkningskraft. Derfor oppfordrer vi alle medlemmer som har anledning om å ta turen til Bodø MC og årsmøtet i NMCU, lørdag 6. september kl 13:00!

Kilde: NMCU

Facebook-kommentar