Det aller største BMW Motorrad-party i verden arrangeres i Hausberg i Garmisch-Partenkirchen 4-6 juli 2008.

Dette treffet har vært arrangert i en årrekke, og er blitt svært populært for de som tidligere har deltatt.

BMW Motorrad Days Organization lover enda flere attraksjoner på årets treff, også for de som “enda ikke kjører BMW”. Det vil bl.a være representanter for utstyrsleverandører, mekanikere (tuning-spesialister), MC-reise-operatører og kjøre-utviklere.

motorraddays2008_1207297572_1207297581.jpg

Off-Road Race og test kjøring
For første gang skal BMW sette opp en off-road bane. Her vil det bli kjørt off-road race av utøvere samt at man selv kan få prøve seg med test-kjøring på den samme banen.

Prøvekjøring og jenteturer
BMW stiller selvsagt med muligheten til å test-kjøre alle dagens BMW modeller. I tillegg er det i 2008 satt opp egne jente-turer med kvinnelige guider i området rundt Garmisch-Partenkirchen.

Fest og underholdning
I samarbeid med konsert-agenter har BMW hyret inn fire band for uforglemmlig fredag og lørdagskveld på treffet.

BMW Motorrad Travel Partners
Internasjonale BMW Motorrad reiseoperatører tilbyr under treffet informasjon om et utall forskjellige og fasinerende reisemål, også motorsykkel-reiser til mange forskjellige land. Michael Martin (kjent fra sine unike dokumentarer sombl.a’The Deserts of the Earth’) vil være tilstede og det er muligheter for å melde seg på for å delta i hans talk-show om reiser.

Garmisch-Partenkirchen
Garmisch-Partenkirchen er mest kjent for vintersport og arrangerte også OL i 1936 som betraktes som de første store vinterlekene. Å kjøre motorsykkel i fjellene rundt er i seg selv en stor opplevelse. Mulighetene er mange, naturen vakker og veiene er som laget for motorsykkel-kjøring.

Syv hoteller og “gjestehus” avslutter omfattende oppussing til treffet og tilbyr overnatting til alle deltakere.

Facebook-kommentar