bmw1

 

BMW har bestemt seg for å oppdatere to av sine mest populære modeller for neste sesong. Se endringene her!

 

Tekst: Claus Diseth

 

Modellene det gjelder er selvfølgelig to av de mestselgende fra fabrikken i Bayern: BMW 700 og BMW-storebror 800.

 

EURO 4

Både for BMW F700 og F800 handler oppdateringene i stor grad om å holde modellene i live nok et år i forhold til de strenge utslippskravene i Euro4 – EUs regelverk for hvor mye (eller lite) avgass en forbrenningsmotor kan slippe ut. Derfor er de to modellene oppdatert for sesongen 2017.

 

NY EKSOS

I hovedsak dreier det seg derfor om et nytt eksosanlegg på de to populære motorsykkelmodellene. Både F700 og F800 har originalanlegg utviklet av Akrapovic, og det er disse som har fått en ny «total makover» for neste sesong. Det innebærer også at begge modellene har fått et nytt såkalt «Ride By Wire»-system som styrer gasspådraget.

 

FLERE NIVÅER

At BMW nå går elektronisk på denne fronten betyr også at eierne av de nye modellene tilbys en mulighet for å styre og programmere flere forskjellige kjørenivåer. Fra fabrikk kommer både F700 og F800 med nivåene «Regn», «Vei» og «Enduro». GS- og GS Adventuremodellene får også et «Enduro Pro»-nivå som føreren kan velge og tilpasse.

 

NYE FARGER

Syklene fra BMW-fabrikken i Bayern får i 2017 også nye målere i instrumentpanelet, samt at de populære modellene leveres lakkert i helt nye farger.

Se flere bilder nederst i artikkelen.

 

 

bmw5

 

bmw2

 

bmw4

Facebook-kommentar