Sebastian Buch er fortsatt ute å testkjører og etter at han byttet en del deler, var det innkjøring på nytt. Sykkelen brukes også for mye bensin.Av: Mona Forsnes

Her er den siste oppdateringen fra Isle Of Man:

Sånn, da var det endelig tid til å puste ut. Har gått i ett de siste dagene. Mye som har måtte gjøres på sykkelen, og en mekanikker som har hatt hangover de siste 1 og 1/2 dagene har ikke gjort det bedre.

Slitt utrolig med å få sykkelen til å gå 2 runder rundt banen her. Bruker rett og slett for mye bensin. Vi har moddet tanken 3 ganger, drevet sykkelen opp, og gjort mappingen litt magrere.

Treningen på fredag var bra med kjempe vær. Fikk endelig litt flyt på banen og hadde det vanvittig gøy. Perset på 1. runde med standing start til 20 min og 5 sec (112 mph) og var ute på en bra andre runde. Dog jeg gikk tom for bensin og måtte rulle inn til siden med 1 km igjen.

På lørdag var det vått på store deler av banen. Men ettersom vi hadde byttet dreving, oppsett forann og fjernet motorbrems, så var det greit å få testet sykkelen på de tørre partiene. Gikk veldig roligt, men følte jeg fikk utbytte av treningen.

Kilde: Buchern Racing

Facebook-kommentar