Vi fortsetter å følge med Sebastian Buch, 23 år og den siste registrerte aktiviteten, var på fredagen der han kjørte i flott vær.Av: Mona Forsnes

Fra bloggen:

Enda en dag med strålende vær.

Kjøringen gikk bra, og det ble ny bestetid på 1. runden på 20 min og 22 sec (111 mph) Ut på andre runden kom jeg rundt en venstre høyre kombinasjon da bakhjulet begynte og drifte ut. Driftet litt lengre en det som var planlagt og jeg hooket fothvileren og foten i en høysekk. Skvatt litt der da jeg var sikker på at det var sluttkjørt. Dog holdt stram waier og tapte ikke så mye. Hadde også en fin fight med en annen av Newcomerne ut på 2. runden. Mest stein hakke gale mannen jeg noensinne har møtt. Han stakk hodet sitt borti alle blomster og så nærme murveggene som muligt. Dog jeg kom forbi han til slutt. Beste tid ble 20 min og 17 sec.

Fått litt hjelp til å sette opp fronten på sykkelen, så skal bli spennende og prøve om 1 times tid. Bilde kommer da det har blitt litt travelt idag.

Kilde: Buchern Racing

Facebook-kommentar

Nå er det ikke mange dagene igjen før sirkuset på Isle of Man er i gang og vi har nordmenn der også gitt. Ble oppmerksom på dette gjennom en blogg på VG, der Buchern Racing hadde skrevet noen ord om treningen sin på Isle og Man.Av: Mona Forsnes

Buchern Racing er Sebastian Buch, 23 år, bor i Norstrand/Oslo og er serviceteknikker av yrke. Han reiste 19. august med en nyoverhalt sykkel og selvfølgelig med masse sommerfugler i magen.

Første treningsrunden hadde han et par dager etterpå der han ble kjent med den 60 km lange Snaefell Mountain Circuit hvor han også gikk tom for bensin i runde nummer to. Virket ikke som det gjorde noe, han var i ekstase etter å ha kjørt runden.

På treningsdag nummer to var det en del våt veibane men han ble nummer seks av Newcomerne i sin klasse med snittfart på 93 mph.

Treningsdag nummer tre fikk han noen runder på tørr asfalt og med lite trafikk, fikk han bra flyt i treningen.

Den fjerde treningsdagen ble også fylt med bra vær og tørr asfalt og denne gangen slo han til med en bra 4.plass i sin klasse, 2 sec bak 3. mann på en 750. De to foran der igjen er lokale helter, som kan banen inn og ut.

Ta en tur innom bloggen hans, der kan du lese mer om hans inntrykk av banen og det å kjøre på Isle og Man, vi skal følge opp og se hvordan han klarer seg gjennom denne runden med Isle og Man.

Programmet for Isle of man, finner du her.

Facebook-kommentar