Fjordårssessongens Norgesmester i Superbike, Carl Berthelsen har for årets sessong signert sposoravtale med Suzuki-importør Erling Sande.

Frank Rølsåsen og Viggo Hjermstad hos Erling-Sande og Boye Ording hos Motor-teknikk har gjort avtalen mulig, en avtale som teamet selv ha ønsket i flere år.

“Avtalen har en verdi for oss på ca 500 000,- og kommer godt med i et trangt og “lite” racingbudsjett” sier Carl Berthelsen på sine hjemmeider.

Carl-and-viggo_1206529362_250x165.jpg

På bilde ser du Carl og Viggo Hjermstad etter at avtalen ble signert hos Motor-teknikk i Kristiansand.

Teametskal i 2008 kjøre med Alpinestars kjøreutstyr og X-lite hjelm.

Alpinestars_1206529351.jpg

Videre sier Carl “Avtalen innbærer for oss en mye enklere hverdag i forhold til racing og kostnader med det å drive et racing team. Ambisjonene våre er uten tvil åbli best på det beste utstyret. NM tittelen skal hjem til Kristiansand, det er første delmål.”

Videre satses det på IDM. Her mener vi selv at en topp 10 plassering totalt er innen rekkevidde. Hvert år kommer det nye sultne førere til denne serien og nivået stiger i takt med dette, så her ligger det en kjempeutfordring.

“At Suzuki valgt oss er virkelig en tillitserklæring for oss som racingteam. Det beviser atmåten vi jobberhar vært riktig i forhold til hvordande storeimportørene tenker. Vi har aldri kjørt på noe annet enn Suzuki og det er helt enkelt fordi dette klart er det beste merket.I tillegg har de et veldig bra salgs og deleapparat som fungere utmerket. Dette er faktorer som er viktig for oss da vi ofte trenger support raskt hvis vi skulle krasje sykkelen under trening eller løp.”

Teamet kommer også til å bli brukt aktivt av Erling-Sande systemet på prøvekjøringer og messerover hele landet, og ta del i denoffisielle testen til Suzuki som kjøres i Spania. Går det som vi planlegger skal Suzuki være veldig synlig på alle NM rundene i 2007. Både på banen og i depo.

Kilde: Erling Sande AS og Superbike.no

Facebook-kommentar