Superbike-føreren Carl Berthelsen har vært å trent på Cartagenabanen i Spania og klarte å overraske seg selv under testen.

 

Pressemelding fra Team Suzuki Norway ved Carl Berthelsen

 

Suzuki-fører Carl Berthelsen har allerede begynt oppvarmingen mot årets sesong i Superbike. Nylig var nordmannen på plass på Cartagenabanen i Spania, og der fikk han seg en overraskelse.

 

– Jeg hadde faktisk aldri trodd at vi skulle holde et så høyt tempo som vi viste på testen i Spania så tidlig på sesongen. Dette lover veldig godt foran sesongstarten i IDM i mai, sier nordmannen. Berthelsen kjørte på lave 1.36 runder på Cartagena som er raskt for de som kjenner banen.

 

– Det er ikke mange fra Skandinavia som kjører så raskt som jeg gjorde på denne banen. Jeg hadde en veldig god følelse gjennom hele testen, og er kanskje mest fornøyd med at vi klarte å holde tempoet over mange runder, sier Suzuki-føreren, og legger til.

 

– Jeg følte jeg var i racemodus under hele testen. Vi kjørte om lag 60 runder på hver dag og på det siste passet etter tre tøffe dager satte jeg bestetiden som er bare 0,2 sekunder dårlige enn min beste tid for vel tre år siden. Så dette virker veldig spennende, sier han.

 

 

Det er nå bare 14 dager til Berthelsen kjører sitt første løp for sesongen. Det gjøres på Oschersleben i Tyskland første helgen i mai.

 

– Jeg kommer til å satse på NM og Nordisk denne sesongen, men kommer også til å kjøre utvalgte runder i IDM. En NM-tittel henger veldig høyt for min del, og i år kjører vi også om Kongepokalen i Superbike, sier Berthelsen.

 

Nå legger Carl Berthelsen ut på en nesten to ukers roadshow sammen med Suzuki der han besøker forhandlere fra Trondheim i nord til Kristiansand i sør.

 

– Vi har lyst til å gjøre noe nytt og for å skape litt interesse rundt MC, derfor arrangerer vi denne roadshowet. Vi starter allerede denne uken, og vi vil være ferdige i slutten av måneden, forteller Berthelsen, som nå er på vei til Østfold med sitt roadshow.

 

Mer info:

Carl Berthelsen kan nåes på mobiltelefon: 900 47 507

Carl Berthelsens hjemmeside: www.superbike.no

Carl Berthelsens blogg: http://teamsuzuki.vgb.no/

 

Facebook-kommentar