David Reeve er en av deltakerne i Dakar rally og samme mann som Pål Anders Ullevålseter hjalp da Reeve brakk foten under en av distansene som ble gjennomført. Pål Anders Ullevålseter er også omtalt i intervjuet og det er ingen tvil om David Reeve har stor respekt for de ”gamle” ørkenrevene.

 

David Reeve er selv en meget erfaren mann som har vunnet 16 ganger i Zambia National, samt flere ganger i African Enduro.  Det burde uten tvil gi oss en formening om at han er veldig god. Lysten til å delta i Dakar er noe mange drømmer, noe også Reeve gjorde.

 

I intervjuet vil du blant annet få høre om hvordan han ble i stand til å delta, hva som må ofres for å få det til, de lange harde dagene der hode må nødt til å være ”tilkoblet” hele tiden, problemer man kan møte på og selve ulykken som gjorde at han brakk benet.

 

 

Pål Anders Ullevålseter var den som stoppet opp for å hjelpe han, noe Reeve satte umåtelig stor pris på, siden han selv var ute av stand til å tilkalle hjelp.

 

Reeves fanklubb var veldig glad for Ullevålseters innsats og valgte å invitere og å spandere kostnadene det er å kjøre Enduro løp i Zambia. Løpet starter om et par uker.

 

Ta deg tid til å se gjennom intervjuet og få et lite innblikk i det å delta i Dakar.

 

 

Facebook-kommentar