Etter å ha gjennomført en knallhard og lang dag, er Pål Anders Ullevålseter en ganske så sliten mann men, han er heller ikke kjent for å gi opp. Han kjørte inn til 36. plass i dag og har en 19. plass i sammendraget så langt.

 

Mange av de andre førerne har god kontroll på seg selv og sykkelen sin og kjører veldig bra, til tross for de vanskelige forholdene.Flere av rytterne har kjørt for fort og kommer helt sikkert til å pådra seg tidsstraffer slik at sammendrager er litt ”ullent” for øyeblikket.

 

Pål Anders Ullevålseter ble nummer 36 på dagens 9. etappe av Dakar Rally, og klatret til 19. plass i sammendraget. .

 

Spesialetappen på 593 kilometer (!) hadde start i San Miguel, Tucuman og målgang i Cordoba.

 

Vinneren av dagens etappe:

 

-Cyril Despres fra Frankrike på tiden 05:41:36, han slo nordmannen med 52 minutter og 13 sekunder.

 

Intervju av dagens etappevinner:

 

 

-Ullevålseter ligger nå på 19. plass i sammendraget – 01:45:57 bak sammenlagtleder Ruben Faria fra Portugal.

 

En frustrert Pål Anders har følgende å si om dagens etappe:
– 810 beintøffe kilometer til sammen i dag med mye støv og altfor mange som kjører fortere enn meg. Det er veldig frustrerende, fordi jeg føler at jeg gjør alt jeg kan akkurat nå for å kjøre fort, men det er tydeligvis ikke raskt nok. Byttet motor i går og har pådratt meg en 15 minutters tidsstraff, men det er ikke mye unnskyldning i dét. Jeg vet at en del ryttere har brutt en del reger underveis i dag og kommer til å få tidsstraffer, men ikke nøyaktig hvem eller hvor mye. Det får vi først svaret på i morgen.

 

Tidligere sammenlagtleder David Casteau er eksempelvis en av dem jeg vet om som har gått på en smell og fått 3 timers straff for å kjøre for fort i et område som var fartsregulert. Han er dermed ute av dansen på et blunk…

Jeg satser på ny dag i morgen og med litt mer positivitet.

 

 

Facebook-kommentar