Dagens etappe (nummer 10) mellom Cordoba- La Rioja bestod stort sett kun av grus, noe som Pål Anders Ullevålseter ikke er spesielt glad i og vises på dagens plassering for han.

 

Før spesialetappen, var det en kort transportetappe på 37 km, fulgt av 257 km med spesialetappe, før de nå gikk tilbake til ny transportetappe på 242 km.

 

Da ble det en 29. plass på Ullevålseter i dag, med økning til 21. plass i sammendraget, som er to plasser lengre ned enn dagen før.

 

Dagens vinner blant motorsyklene ble Cyril Despres som hadde en utrolig bra dag og ligger nå som nummer to i sammendraget og puster førstemann i nakken.

 

Flere av førerne har hatt uhell i dag og blant annet er David Casteu ute av gamet etter å ha kjørt inn i en ku i 120 km som gjorde at han fikk trøbbel med høyre skulder og en ødelagt motorsykkel. Dessverre for han var det kun 15 km igjen da ulykken skjedde og han tapte mye tid siden han måtte gå til fots den siste biten av spesialetappen.

 

Pål Anders kommentar på dagen i dag:

-I dag var det vriene løyper, ikke helt vei, ikke helt sti men noe midt i mellom. Jeg taper tid og ligger langt bak nå. I morgen har jeg store muligheter til å ta tilbake noe av det tapte. Da er jeg tilbake i sanddynene hvor jeg trives best. Klarer jeg å komme meg tidlig opp i god fart, og det ikke støver så alt for mye vil jeg ha muligheter til å få en bra dag. Det trenger jeg nå, etter lange dager med dårlige resultater.

 

 

Ta en titt på videosnutten nedenfor for å se utfordringene rytterne gjennomgår på etappene, deriblant Pål Anders Ullevålseter.

 

Dette er uten tvil, ekstremsport på høyeste plan:

 

 

 

 

Facebook-kommentar