Pål Anders Ullevålseter er i gang sammen med resten av gjengen og står på med den ”nye” sykkelen. Han har en del tilvenningsproblemer, siden sykkelen han kjører med, er blitt strupet ned (nye regler i 2010) og den føles mye tyngre og tregere enn det han er vant med.Av: Mona Forsnes

Etappe 1 (COLON/ CORDOBA)startet med en del forsinkelser pga av mye vann i startomerådet men det ordnet seg etter hvert. Selve etappen ble også endret pga av dette og de kjørte bare 168 km i stedet for 219 km som var den opprinnelige ruten. Pål Anders Ullevålseter endte med en 15 plass på denne etappen men er ikke engstelig selv da han bruker å starte litt forsiktig.

Nr. 1 David Casteu Frankrike (med tiden 1.50.42).
Pål Anders er 6.27 bak Casteu.

Etappe 2 (CORDOBA / LA RIOJA) ble heller ikke som Pål Anders hadde tenkt seg og gikk i bakken to ganger denne dagen. Den første gangen over ei glatt bro og den andre gangen kjørte han rett ut i en sving. Han fikk en bensinlekkasje pga og brukte litt tid på å få lappet sammen. Sykkelen føles fortsatt for tung men dette kan bli en fordel nå som terrenget endrer seg og han får mer utbytte av sykkelen. Han fikk en 17 plass denne dagen.

Dagens vinner på etappe 2 ble: Fretigne.
Dagens tid på Pål Anders er 18.19 min etter vinneren.

Vi håper på at Pål Anders Ullevålseter får en bedre følelse med sykkelen i de neste etappen og vi følger spent med på hvordan det går.

Kilde: http://www.dakar.no/wip4/

Facebook-kommentar