Caroline har hatt en tøff sesong – nå bryter hun med teamet.

Alt var fryd og gammen da hun i vår signerte med Meen Motorsports – for å kjøre Yahama R6 i Superstock 600. Nå er bruddet et faktum

– Det er ingen hemmelighet at det har vært en tøff sesong med mitt nye team. Jeg hadde store forventninger når jeg dette året signerte med Meen Motorsport og skulle få kjøre den nye Yamaha R6’n, men det er lite som har gått som planlagt. Vi har slitt med tekniske problemer, manglende testing samt en sykkel som var over en måned forsinket. Resultatene har vært ustabile og jeg har slitt med å finne godfølelsen. Jeg elsker å kjøre motorsykkel, men jeg må være ærlig å si at denne sesongen så langt har vært miserabel. Jeg hadde en opptur med en 5. plass på Road America, men det er ikke på langt nær bra nok når sesongen består av 10 helger og 18 løp totalt, skriver Caroline i en pressemelding.

ANNONSE:

Få en eksklusiv touringpakke verdt 15000,- ved kjøp av Africa Twin i august

Hun vurderte å droppe de siste tre rundene av mesterskapet, men når TeamH35 forrige uke tilbød henne å kjøre deres sykkel de siste løpene kunne jeg ikke takke nei.

– Jeg kjørte en identisk sykkel for samme team under vintersesongen med gode resultater og jeg vet at teamets sykler er upåklagelige. Hondaen håndterer fantastisk og det skal bli spennende å se om den også er konkurransedyktig når det gjelder toppfart målt opp mot resten av Superstock feltet.

Caroline og Benny Solis under en vintertest på Chuckwalla Foto: CaliPhotography

Teamet har fra før av fører Benny Solis Jr som sitter på en foreløpig 4. plass i Supersport 600 mesterskapet.

Pittsburgh International Race Complex banen er ny på kalenderen:

– Med en ny sykkel blir det en spennende helg. Nå gleder jeg meg til en helg hvor hovedfokuset er å få tilbake godfølelsen og gleden ved å kjøre motorsykkel, avslutter Caroline.

Facebook-kommentar