Har du et fotoapparat, litt fantasi og tilgang til internett, kan du nå bli med på en konkurranse til Ducati der du kan vinne blant annet en ferie, Ducati klær eller et Ducati førerkurs.Av: Mona Forsnes

Ducati arrangerer en fotokonkurranse som skal handle om deres siste (beste ?)tilskudd på stammen, nemlig Multistrada 1200. Den er jo designet for å kjøres i fire forskjelllige moduser: by, touring, enduro og sport.

For å lage litt ekstra blest om den italienske sykkelen, kan du sende inn dine egne bilder av den i de fire forskjellige modusene og bildene kan gjerne være abstrakt og skal gjenspeile dagliglivet, frihet, eventyr og edrenalin

Mennesker som deg og meg skal velge ut et bra knippe av bilder og så skal ekspertene ta over i siste runde. For å blir med på konkurransen må du registrere deg på Ducati sine sider men konkurransen starter ikke før i mars siden motorsykkelen ikke er tilgjengelig før den tid.

Tips: Svipp en tur innom en forhandler når den kommer, sørg for å få en demotur og vips får du sørget for å ta noen skikkelig kule bilder og muligheten til å vinne premier.

Ducati-konkurranse-1_1265193084_1265193093.jpg

Kilde: Ducati Multistrada

Facebook-kommentar