FASHION: WSB-fører, engelskmannen Leon Camier fronter MV Agustas nye reklamekampanje.

FASHION: WSB-fører, engelskmannen Leon Camier fronter MV Agustas nye reklamekampanje.

 

MV Agusta har nettopp presentert sin nyeste F4 RC. Og gjør det med stil og eleganse i en video som frontes av WSB-fører Leon Camier.

 

Tekst: Claus Diseth

 

Engelske Camier kjører som kjent for det italienske prestisjemerket i World Superbike, og hadde i fjor også vellykkede innhopp i MotoGP som reserve for en skadet Nicky Hayden. Camier ble forøvrig nummer syv i det siste WSB-løpet på Phillip Island i Australia.

 

KRUTTPAKKE

På papiret er MV Agustas nye gatesykkel F4 Reparto Corse en skikkelig kruttpakke. Med det medfølgende racing-settet skal sykkelen yte mer enn 212 hester og har en tørrvekt på 175 kilo. Det burde gi Camier  – eller deg – godt skyv ut av svingene på vei til motorsykkelnirvana. Gateversjonen – altså den uten det medfølgende racing-settet montert – yter beskjedne 205 hester…

 

MYE SNADDER

Reparo Corse (som vel direkte oversatt betyr noe sånt som racingavdeling) lages bare i 250 eksemplarer, og kommer med mye ekstra snadder for de som vil ta dette smykket ut på bane; racingsettet (som følger med sykkelen) gir ikke bare ekstra hestekrefter og reduserer litt vekt, men inneholder også selvfølgelig Øhlins dempere, Brembo bremser og Termignoni eksosanlegg hele veien. Alt dette gjør sykkelen nesten til en eksakt replika av maskinen Camier bruker i WSB.

 

OG PRISEN?

Veeeel, må du spørre om prisen har du trolig ikke råd til denne sykkelen 😉 Den vanlige F4 koster i Norge 259.900, F4 RR koster 338.900. Og F4 RC vil nok koste langt mer enn det. Om du i det hele tatt får tak i ett av de 250 eksemplarene.

Videoen med Leon Camier ser du i vinduet under:

 

Facebook-kommentar