Det studeres både på det ene og det andre og nå er det gjort en studie på om du egentlig burde kjøre i det hele tatt. Studien konkluderer med at 30 % av innbyggere har en genetisk variant som gjør at enkelte ikke får til å kjøre forsvarlig.

Om du da er så uheldig å ha dette genet, er du dømt til stadig å ha ulykker og burde i stedet lete frem bussruten.Av: Mona Forsnes

Mennesker med det særegne genet, presterte 20 % dårligere kjøring enn de uten genet. Den påfølgende kontrollen fire dager senere ga lignende resultater

Prøvekaninene ble spurt om å kjøre 15 runder i en simulator som påla de å lære nyanser i baneløpet som ga de vanskelige kurver og svinger. Forskere tok opp hvor bra de klarte seg over lengre tid og gjentok så det samme fire dager senere.

Resultatet viste at personene med det spesielle genet gjorde det gjennomsnittlig dårligere enn de andre prøvekaninene og de husket også mindre den andre gangen.

Hvor mye man egentlig skal stole på denne undersøkelsen er opp til hver enkelt men jeg velger å prøve før jeg sier at jeg ikke kan.

Hva mener du?

Facebook-kommentar