Oppladningen til gårsdagens løp på Jerez har nesten vært å tatt og føle på, men det ble et antiklimaks og aldri den thrilleren de aller fleste så for seg.

 

Etter de tre første rundene var kjørt, og motoGP skulle kjøre i Europa igjen, så man for seg mange mulige senarioer. Med Rossi i siget og en nyoperert Marques, Ducatier som endelig fungerer og gode prestasjoner på Suzuki var spenningen stor.

 

Søndagens oppladning med god spenning i både moto3 og moto2 satte standarden for hva en trudde skulle bli en høydare, men som isteden ble et langt gjesp.

 

Det eneste man kan si av løpet er at det ble en arbeidsseier av Lorentzo som endelig har våknet opp etter vinteren, og Marques, kjørte imponerende med skadet finger. Rossi klarte ikke helt å innfri, og da han endelig klarte å komme seg opp på 3plass var Marques håpløst langt foran.

201505_motoGP-pallen

Etter gårsdagens løp leder fortsatt Rossi i sammendraget, 15 poeng for an Dovisioso som kom på en 9plass i gårsdagens løp. Lorentzo på tredje ligger fem poeng bak Dovisioso og Marques klatret opp til fjerde seks poeng bak der igjen.

 

Resultat MotoGP Jerez

201505_Resultat-motoGP

 

Sammenlagt MotoGP 2015

201505_VMstanding

 

Facebook-kommentar