Mange motorsyklister hadde gledet seg til helgen der hele Norge (og utlendingene) skulle møtes for ei hyggelig helg for å utveksle nye og gamle nyheter. Det gjorde vi jo for så vidt også men må si at mange av oss ble en smule overasket over hvor dårlig stelt det var i Fredrikstad.Av: Mona Forsnes

Vi var flere som møtte opp tidlig (onsdags kveld) for å få med oss full pakke og kom frem i ti-tiden på kvelden. På hjemmesiden deres hadde vi lest at vi kunne møte opp allerede på tirsdag om vi ville og det ville være folk der som kunne ta i mot oss. Sanitæranlegget og et begrenset utvalg av mat og drikke kunne vi også få tilgang på om vi ville.

Det å finne frem, ble ikke akkurat det enkleste, ingen merking før du kom 100 meter unna treffplassen, der så vi en plakat som fortalte at til venstre kunne vi finne : NMCU Rolig Camp. Vi kjørte noen meter lengre og der så vi et lite skilt som sa FMC. Det var det hele.

Vi stoppet der da, slik at vi kunne melde oss for innsjekk men ikke en enda person fra arrangøren var tilstede. De som møtte oss, var andre som også hadde kommet tidlig. De kunne fortelle at ingenting var ordnet enda og at vi kunne sette opp telt midlertidig foran om vi ville. Vi hadde i utgangspunktet planer om å legge oss på rolig campingen og der kunne vi for så vidt sette opp med en gang. Lavoen ble satt opp og vi gledet oss til frokosten som vi kunne lese i programmet deres som de hadde lagt ut.

Torsdags morgen var det ingen frokost og da vi til slutt endelig fant noen vi kunne spørre, var det ingen som visste noenting om frokost denne dagen. Det ble ringt til sjefen som kunne fortelle at: Frokost? Nei, det hadde de ikke lovet noen plass..

Og sånn fortsatt det

Da treffet ble ferdig, fikk vi høre om det vellykkede treffet i den lokale avisen der sjefen selv mener det meste gikk greit.

I dag, ble det laget en ny artikkel i den samme avisen der han moderer seg litt og tar litt selvkritikk for at det kanskje ikke ble full klaff..

Vi håper at neste års Norgestreff blir bedre og det skal vel egentlig ikke så mye til, når vi tenker oss om og leser kommentarene som er i Fredrikstad Blad.

Facebook-kommentar